WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Συνεργασία ALBA και SAS στα πλαίσια του μεταπτυχιακού προγράμματος MSc in Marketing

ALBAΗ SAS και το ALBA φέρνουν τους φοιτητές κοντά στην αγορά εργασίας με εξελιγμένες τεχνολογίες marketing analytics.

Το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece ανακοινώνει τη συνεργασία του με τη SAS, κορυφαία εταιρεία στο χώρο των Business Analytics και Big Data, σχετικά με τη διεξαγωγή ενός workshop διάρκειας δεκατεσσάρων ωρών με τίτλο “Marketing Analytics with SAS” για τους φοιτητές του προγράμματος MSc in Marketing.

To σεμινάριο “Marketing Analytics with SAS”, το οποίο έλαβε χώρα στα μέσα Ιουνίου, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να βοηθήσει τους φοιτητές, όχι μόνο να καταλάβουν τη σημασία των αναλυτικών μεθόδων για τα σύγχρονα τμήματα μάρκετινγκ, αλλά πολύ περισσότερο να αποκτήσουν άμεση εμπειρία στη χρήση του SAS Enterprise Miner, κορυφαίου εργαλείου στο χώρο και ιδιαίτερα διαδεδομένο στον επιχειρησιακό κόσμο παγκοσμίως. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την καλύτερη κατανόηση των εννοιών η διδασκαλία των αναλυτικών μεθόδων έγινε μέσω case studies ενώ κάθε φοιτητής είχε αποκλειστική πρόσβαση σε προσωπικό υπολογιστή με το λογισμικό εγκατεστημένο.

Το σεμινάριο αυτό αποτελεί την επέκταση συνεργασίας που ανακοίνωσε το ALBA στην αρχή του έτους στον τομέα των Executive Seminars και δείχνει ότι και οι δύο οργανισμοί μοιράζονται το ίδιο όραμα σχετικά με την προώθηση της γνώσης. Συγχρόνως πιστεύουν ακράδαντα ότι ο συνδυασμός γνώσεων των εργαλείων και λύσεων της SAS με τις γνώσεις γύρω από το χώρο των αναλυτικών μεθόδων μπορούν να αυξήσουν σημαντικά τις προοπτικές των φοιτητών στην αγορά εργασίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό καθώς τόσο το ALBA χαίρει αναγνώρισης αλλά και η γνώση εργαλείων SAS έχει μεγάλη ζήτηση στον επιχειρηματικό κόσμο.


About SAS
SAS is the leader in business analytics software and services, and the largest independent vendor in the business intelligence market, globally acknowledged by almost all of the major analyst firms such as Gartner, IDC and Forrester Group. Through innovative solutions, SAS helps customers at more than 65,000 sites improve performance and deliver value by making better decisions faster. Since 1976 SAS has been giving customers around the world THE POWER TO KNOW® (www.sas.com/Greece).

Σχετικά με το ALBA Graduate Business School at the American College of Greece
Το ALBA είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός και ένα από τα κορυφαία Ευρωπαϊκά Business Schools. Ιδρύθηκε και λειτουργεί υπό την αιγίδα της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας του Σ.Ε.Β. της Ε.Ε.Δ.Ε. και του Ε.Β.Ε.Α. Πρόσφατα το ALBA εισήλθε σε μία στρατηγική συμμαχία με το American College of Greece (A.C.G.) και αποτελεί το Graduate Business School του A.C.G. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.alba.edu.gr

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.