WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

ΠΕΡΓΑΜΗΝΗ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ Α.Ε.

PergaminiΗ εταιρεία ΠΕΡΓΑΜΗΝΗ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ Α.Ε. (Πρώην ΚΕΚ) είναι πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (Κε.Δι.Βι.Μ.2). Ιδρύθηκε το 2000 και διαθέτει 14χρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την διαχείριση προγραμμάτων, επιδοτούμενων και αυτοχρηματοδοτούμενων, Επαγγελματικής Κατάρτισης, Προγραμμάτων Συμβουλευτικής, Ευρωπαϊκών - Κοινοτικών Πρωτοβουλιών, Μελετών. Έχει υλοποιήσει με επιτυχία πλήθος προγραμμάτων κατάρτισης ανέργων και εργαζομένων – αυτοαπασχολούμενων. Το σύνολο του προσωπικού έχει μεταπτυχιακές σπουδές και πολύχρονη εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων.


Το ΚΕΚ ΠΕΡΓΑΜΗΝΗ (Κε.Δι.Βι.Μ.2) διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις και δομές και μπορεί να υλοποιήσει προγράμματα κατάρτισης σε Αθήνα και Κιλκίς καθώς επίσης και στη Θεσσαλονίκη.


Η ΠΕΡΓΑΜΗΝΗ ολοκληρώνοντας την διαδικασία επεξεργασίας των στοιχείων από την υλοποίηση το 2013 των προγραμμάτων Voucher στο πλαίσιο των Πράξεων «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους έως 29 ετών» (voucher) και «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας στον τουριστικό κλάδο για ανέργους νέους έως 29 ετών» (voucher τουρισμός) μετά την ολοκληρωμένη αποτίμηση μπορεί να ανακοινώσει ότι σε ποσοστό έως και 35% οι καταρτιζόμενοι που εμπιστευτηκαν την ΠΕΡΓΑΝΗΝΗ για την υλοποίηση του προγράμματος Voucher προσλήφθηκαν και εξακολουθούν και εργάζονται στις επιχειρήσεις που υλοποίησαν την πρακτική τους άσκηση.


Αξιοποιώντας και την εμπειρία μας από την περσινή υλοποίηση του προγράμματος με τα παραπάνω πολύ ουσιαστικά θετικά αποτελέσματα προετοιμαζόμαστε ώστε και το 2014 να παρέχουμε κατάρτιση υψηλού επιπέδου, ολοκληρωμένη υποστήριξη για ανεύρεση εργασίας και να είμαστε η πιο αξιόπιστη επιλογή των νέων που θα συνεργαστούν μαζί μας στα νέα προγράμματα Voucher.

 

Επικοινωνία
https://www.pergamini.gr/
βρείτε μας στο facebook: https://www.facebook.com/Pergamini
Τηλ.: 801 1155660, πανελλαδική κλήση, αστική χρέωση από σταθερό
Αθήνα: Στρατηγού Δαγκλή 120-122 & Σαββίδου 25-27, Αθήνα - ΤΚ 111 45. Τηλ.: 210 21 11 425 fax: 210 21 16 425, e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κιλκίς: 21ης Ιουνίου 280, Κιλκίς - ΤΚ 61100 Τηλ.: 23410 27394, fax: 23410 75367 e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Θεσσαλονίκη: τηλ.: 2310 556602

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.