WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΑΥΓΟΥΛΕΑ-ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ ΣΤΟΝ 28ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΧΗΜΕΙΑΣ

Augouleas LinardatosΟ μαθητής της Γ’ Λυκείου Θετικής Κατεύθυνσης των εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα-Λιναρδάτου, Μανώλης Δικαιάκος, κατέλαβε την 4η θέση στην Ελλάδα στον 28ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Χημείας, σημειώνοντας βαθμολογία 97,5/100. Με αυτή του την επίδοση, πέτυχε τη μεγαλύτερη βαθμολογία από όλα τα σχολεία της Γ’ Διεύθυνσης Αθήνας και απέκτησε το δικαίωμα να προετοιμαστεί μαζί με τους καλύτερους μαθητές από όλη την Ελλάδα στο Χημικό Τμήμα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εκεί θα διεκδικήσει τη συμμετοχή του στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Χημείας που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στο Ανόι του Βιετνάμ.


Augouleas Ximeia2014bΕπιπλέον, 3 ακόμα μαθητές της Γ΄ Λυκείου Θετικής Κατεύθυνσης του σχολείου, οι Γκότση Γιώτα, Ξιφαράς Νίκος και Τριανταφύλλου Θανάσης, διακρίθηκαν στον ίδιο διαγωνισμό και έφεραν τα εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου πρώτα σε αριθμό επιτυχόντων στη Γ’ Διεύθυνση Αθήνας.


Εξίσου μεγάλη επιτυχία σημείωσαν και οι μαθητές της Β’ Λυκείου Θετικής Κατεύθυνσης Παπάζογλου Ανδρέας και Βλακού Ζαφειρένια, που κατέλαβαν την 11η και 12η θέση πανελλαδικά με βαθμολογίες 90,5/100 και 90/100 αντίστοιχα και θα βραβευθούν σε ειδική εκδήλωση από την Ένωση Ελλήνων Χημικών. Επιπλέον, 2 ακόμα μαθητές της Β΄ Λυκείου, οι Αμπαρτζίδης Μάκης και Μουρατίδου Σταυρούλα, διακρίθηκαν ως επιτυχόντες στον ίδιο διαγωνισμό.


Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες καθώς και στους εκπαιδευτικούς Κουκούτση Φωτεινή και Σέργη Λάμπρο για το συντονισμό της προετοιμασίας τους.

 

* Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου: https://www.avgouleaschool.gr/htm/index.aspx?pageid=2212

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.