WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

ΓΙΟΡΤΕΣ ΛΗΞΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013-2014 «ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ»

Doukas finalΜε την ευκαιρία της λήξης της σχολικής χρονιάς, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Δούκα παρουσίασαν σε γονείς, εκπαιδευτικούς και φίλους τους μία εκδήλωση-σχόλιο στη σύγχρονη κοινωνία και στον τρόπο που θα έπρεπε όλοι να αντιμετωπίζουμε την πραγματικότητα.


Doukas GiortiLixis2014aΜε τον γενικό τίτλο «Μέσα από τα δικά μου τα μάτια», τα παιδιά, με εκφραστικό τους μέσο τη μουσική και την κίνηση, έδωσαν τις χαρακτηριστικές εικόνες ενός κόσμου, όπου κυριαρχούν η ομοιομορφία, η ρουτίνα, οι μηχανικές κινήσεις και το γκρίζο χρώμα.


Παράλληλα, ωστόσο, με άξονα τη δική τους σκέψη και αθωότητα, τον ρομαντισμό και τον αυθορμητισμό τους, θύμισαν πώς στα αλήθεια θα έπρεπε να είναι η ζωή μας και αντέταξαν τη χαρά και τη δημιουργικότητα ως αντίδοτα στο σκεπτικισμό και την κατήφεια.


Ήταν μια συγκινητική εμπειρία, μια πηγαία και γνήσια έκφραση αισιοδοξίας για ένα καλύτερο μέλλον, όπως επισφραγίστηκε από την όμορφη και δυνατή συναισθηματικά προσπάθεια όλων των παιδιών!

 

Doukas GiortiLixis2014b  Doukas GiortiLixis2014c

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.