WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Doukas finalΣτις 12 Ιουνίου 2014, μία συναρπαστική διαδρομή έφτασε στο τέλος της για τους μαθητές και τις μαθήτριες της ΣΤ’ Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Δούκα. Γονείς, δάσκαλοι και φίλοι συγκεντρώθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Σχολείου, για να γιορτάσουν μαζί με τα παιδιά τη λήξη της σχολικής τους ζωής στο Δημοτικό, σε μια συγκινητική Τελετή Αποφοίτησης.


Doukas Teleth Apofoithshs 2013 2014Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη δέηση και τις ευχές του Πατέρα Παναγιώτη, ενώ στη συνέχεια η Διευθύντρια του Δημοτικού, κ. Ελένη Δούκα-Πατέρα, κατευόδωσε τους αποφοίτους κάνοντας μια αναδρομή στις σημαντικές στιγμές που έζησαν μέσα στο σχολείο και τους ευχήθηκε ολόψυχα να αξιοποιήσουν τα εφόδια, που τους δόθηκαν, στο ταξίδι της γνώσης στο Γυμνάσιο.


Η γιορτή αυτή του αποχαιρετισμού συνεχίστηκε με την απονομή βραβείων και αριστείων, από τον κ. Κωνσταντίνο Ι. Δούκα, Διευθυντή Λυκείου, αλλά και προβολή βίντεο με συναρπαστικά στιγμιότυπα από τη σχολική ζωή των παιδιών.


Παράλληλα, η Χορωδία των Εκπαιδευτηρίων, μέσα από ένα ιδιαίτερο μουσικό διάλειμμα, δημιούργησε μια μοναδική ατμόσφαιρα χαράς και ανάτασης.


Στο τέλος, τα παιδιά γεμάτα ενθουσιασμό πήραν τα αναμνηστικά τους διπλώματα προσδοκώντας με ανυπομονησία τον ερχομό της νέας χρονιάς.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.