WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Έναρξη διαγωνισμού επιχειρηματικότητας και καινοτομίας Crazy Business Ideas 2014 από το IST College

IST CrazyIdeasO διαγωνισμός επιχειρηματικότητας και καινοτομίας “Crazy Business Ideas” διοργανώθηκε για πρώτη φορά από το IST College το 2011 και είχε ως στόχο να δώσει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους από όλη την Ελλάδα να αναδείξουν τις ιδέες τους για ένα νέο προϊόν ή υπηρεσία, αλλά και να τολμήσουν να τις μετουσιώσουν σε επιχειρηματική πράξη.


Λαμβάνοντας υπόψη την επιτυχία του Crazy Business Ideas τις τρεις προηγούμενες χρονιές διεξαγωγής του, την μεγάλη ανταπόκριση του κοινού, αλλά και το γεγονός ότι κύριο μέλημα του IST College είναι η καλλιέργεια και προώθηση ενός περιβάλλοντος που στηρίζει, ενθαρρύνει και καλλιεργεί την σύγχρονη επιχειρηματικότητα στους νέους, το IST College διοργανώνει το 2014 για 4η συνεχή χρονιά το Crazy Business Ideas.


Για το έτος 2014, ο διαγωνισμός θα τελέσει υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά.


Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τον διαγωνισμό πατήστε ΕΔΩ.


Έχεις μία crazy ιδέα και ακόμη δεν την έχεις στείλει;


Μπες στο www.crazybusinessideas.gr, λάβε μέρος στον πιο crazy διαγωνισμό επιχειρηματικότητας & καινοτομίας από το IST College και δες την ιδέα σου να γίνεται πράξη!

www.crazybusinessideas.gr. Γιατί μόνο τρελές ιδέες μπορούν να σώσουν την Ελλάδα!


Σύντομο Προφίλ: IST

Tο IST είναι ένα πολυδύναμο και πολυεπίπεδο εκπαιδευτικό ίδρυμα με άδεια από το Υπουργείο Παιδείας. Σε συνεργασία με φημισμένα Πανεπιστήμια του εξωτερικού, προσφέρει μια σειρά προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών, ευέλικτων Supported Distance Learning προγραμμάτων, διετών προγραμμάτων Επαγγελματικής Κατάρτισης & Εξειδίκευσης, καθώς και σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα Δια Βίου Μάθησης σε τρεις ευρείς επιστημονικούς τομείς:

• Επιχειρησιακές & Οικονομικές Επιστήμες
• Επιστήμη Υπολογιστών - Πληροφορική
• Ανθρωπιστικές Επιστήμες & Επιστήμες Υγείας

Όραμα του IST είναι η παροχή υψηλού επιπέδου σπουδών και υπηρεσιών, η σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας, καθώς και η ενεργός συμβολή του στην αναβάθμιση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα και διεθνώς.


Σήμερα, το IST διαθέτει ακαδημαϊκή δομή και οργάνωση εφάμιλλες με εκείνες των φημισμένων Πανεπιστημίων του εξωτερικού, διατηρώντας στενές σχέσεις και συνεργασία με επιχειρήσεις και οργανισμούς για καλύτερη εκπαίδευση και αποκατάσταση των φοιτητών του, ενώ στεγάζεται σε κτίριο διεθνών προδιαγραφών, συνολικής επιφάνειας 9.500 τ.μ., ειδικά κατασκευασμένο για τη λειτουργία ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος πανεπιστημιακού επιπέδου.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το IST: www.ist.gr

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.