WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Σπουδάστε στα Αγγλικά, Μείνετε Ελλάδα!

AUEB PRIMAΤο PRIMA έχει σχεδιαστεί για όσους/όσες θέλουν να μάθουν πώς το Μάρκετινγκ αξιοποιεί τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις της σημερινής εποχής, η οποία χαρακτηρίζεται από την παγκοσμιοποίηση της οικονομίας, την πολυπολιτισμικότητα και τον συνεχώς αυξανόμενο διεθνή ανταγωνισμό. Μέσα από το σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών και τις μοντέρνες μεθόδους διδασκαλίας του στοχεύει στην εκπαίδευση στελεχών Μάρκετινγκ τα οποία θα μπορούν να ανταποκριθούν επάξια στις απαιτήσεις (εξωστρέφεια, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, καινοτομία, επιχειρηματικότητα) τόσο της ελληνικής όσο και της διεθνούς αγοράς.


Αυτή τη χρονιά το PRIMA καινοτομεί με το iPad Project και εξοπλίζει τους φοιτητές του με συσκευές iPads. Το πρωτοποριακό αυτό εγχείρημα στοχεύει στην εφαρμογή και αξιοποίηση καινοτόμων μεθόδων διδασκαλίας και μάθησης μέσω της νέας τεχνολογίας. Η χρήση του iPad θα διευκολύνει τη διαδικασία της μάθησης, θα ενισχύσει τις ακαδημαϊκές επιδόσεις και θα προσδώσει μια άλλη διάσταση στη συνολική εκπαιδευτική εμπειρία των μεταπτυχιακών φοιτητών/ριών μας.


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του Διεθνούς Μάρκετινγκ, τότε το PRIMA σχεδιάστηκε για εσάς!


Υποβολή αιτήσεων για έναρξη σπουδών το Σεπτέμβριο 2014
μέχρι 16 Ιουνίου 2014!

Πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.prima.aueb.gr

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.