WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Συνέδριο σχετικά με τη Γαλάζια Ανάπτυξη (Blue Growth) στην Ευρωπαϊκή Ένωση

GeoponikoPanepistimioΤο Ευρωπαϊκό Γραφείο Περιβάλλοντος (EEB - Βρυξέλλες), τα μέλη του στην Ελλάδα: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS & ECOCITY και το Εργαστήριο Οικολογίας και Προστασίας Περιβάλλοντος του ΓΠΑ διοργανώνουν συνέδριο σχετικά με τη Γαλάζια Ανάπτυξη (Blue Growth) στην Ευρωπαϊκή Ένωση.


Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3/6/2014 (8:30 - 17:30) στο Νέο Συνεδριακό Αμφιθέατρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, δίπλα στο Γεωργικό Μουσείο (Ιερά Οδός 75, Βοτανικός).


Η παρουσία σας στο συνέδριο, καθώς και η ενεργή συμμετοχή σας στις προγραμματισμένες συζητήσεις θα συμβάλουν ουσιαστικά στην επιτυχία του.


Είναι επιθυμητή η δήλωση συμμετοχής στη διεύθυνση αυτή: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με σκοπό την καλύτερη διοργάνωση της ημερίδας. Μπορείτε, βεβαίως, να προωθήσετε την πρόσκληση αυτή σε όποια άτομα θεωρείτε ότι θα ενδιαφέρονται.


Στους φοιτητές και νέους επιστήμονες θα δοθεί Βεβαίωση Συμμετοχής.


Παρακαλούμε δείτε παρακάτω το πρόγραμμα του συνεδρίου.

* ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.