WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

ExTech 2014: 16ο Διεθνές Συνέδριο για την Πρόοδο στις Τεχνολογίες Εκχύλισης

Polytexneio Kritis25-28 Μαΐου 2014
Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, Χανιά, Κρήτη


Tο 16o Διεθνές Συνέδριο για την Πρόοδο στις Τεχνολογίες Εκχύλισης (ExTech2014), διοργανώνεται από τη Σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης και θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μηχανικής στα Χανιά, από τις 25 έως τις 28 Μαΐου 2014.


Η σειρά συνεδρίων ExTech ξεκίνησε το 1999 στο Πανεπιστήμιου του Waterloo στον Καναδά και πραγματοποιούνται ετήσια ανά τον κόσμο. Τα συνέδρια αυτά αποτελούν το κορυφαίο γεγονός για την παρουσίαση των τελευταίων εξελίξεων στον κρίσιμο τομέα των ενόργανων χημικών αναλύσεων και της προετοιμασίας ευρέως φάσματος δειγμάτων όπως περιβαλλοντικών, τροφίμων αλλά και βιολογικών. Το συνέδριο ExTech πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και κατά τη διάρκεια αυτού θα παρουσιαστούν 200 μελέτες από ερευνητές που προέρχονται από 34 χώρες του κόσμου.


Για να σηματοδοτηθεί η 16η αυτή έκδοση του συνεδρίου το ειδικό θέμα της επιστημονικής αυτής συνάντησης θα είναι «Προετοιμασία δειγμάτων για καθαρούς ωκεανούς και θάλασσες». Ένα σεμινάριο πάνω στο θέμα αυτό θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαΐου 2014.

Έλια Ψυλλάκη,
Πρόεδρος συνεδρίου ExTech2014
Αναπληρώτρια Πρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Έρευνας,
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος
Πολυτεχνείο Κρήτης


Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου: https://www.extech2014.tuc.gr

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.