WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Περίοδος Αιτήσεων για τα Προγράμματα των Παιδαγωγικών και της Ειδικής Αγωγής από το E-Learning του Πανεπιστημίου Αθηνών

Kapodistriako elearning finalΤο e-learning του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) διαθέτει ένα πλήθος προγραμμάτων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στην Κατεύθυνση των Παιδαγωγικών και της Ειδικής Αγωγής διάρκειας 3-10 μηνών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους έως τις 23/5/2014 στα ακόλουθα προγράμματα που είναι διαθέσιμα στον τρέχοντα κύκλο σπουδών:

EKPA paidagogika eidiki agogiΗ επιτυχής ολοκλήρωση των προγραμμάτων οδηγεί στη χορήγηση Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης ή Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης.


Όλοι οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν την ευκαιρία εφόσον το επιθυμούν να παρακολουθήσουν δωρεάν ένα επιπλέον πρόγραμμα e-learning σχετικά με Διαχείριση Χωρισμού – Διαζυγίου Γονέων.


Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: 23/5/2014 – Έναρξη Μαθημάτων: 26/5/2014


Για περισσότερες πληροφορίες και για την υποβολή της αίτησής σας μπορείτε να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα: https://elearn.elke.uoa.gr/news.html όπου παρουσιάζεται αναλυτικά το σύνολο των προσφερόμενων εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία των προγραμμάτων στα τηλέφωνα 210.36.89.354 και 210.36.89.381, ή να στείλετε e-mail στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.