WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Ίδρυμα Ωνάση: Υποτροφίες 2015 – 2016

Ypotrofies7Το Ίδρυμα Ωνάση ανακοίνωσε το πρόγραμμα των υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016.


Συνολικά, θα χορηγηθούν τουλάχιστον 60 μεταπτυχιακές υποτροφίες εσωτερικού και 80 μεταπτυχιακές υποτροφίες εξωτερικού, καθώς και υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές σε παιδιά ναυτών και υπαλλήλων του Ομίλου Ωνάση.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε τους οδηγούς (βελάκια), προκειμένου να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα και το ευρετήριο των προγραμμάτων, ώστε να επιλέξετε την κατάλληλη Προκήρυξη, Ηλεκτρονική Αίτηση και λοιπά συνοδευτικά έγγραφα, ανάλογα με το πρόγραμμα σπουδών σας (Εξωτερικού, Εσωτερικού, Ομίλου Ωνάση). Σε περίπτωση λανθασμένης επιλογής προγράμματος, ενδέχεται η αίτησή σας να ακυρωθεί.


Προθεσμία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών: 2 Φεβρουαρίου 2015.


Παρακαλείσθε να μελετήσετε το κείμενο της Προκήρυξης & των Συχνών Ερωτήσεων πριν τη συμπλήρωση της Αίτησης. Σε περίπτωση που συναντήσετε πρόβλημα στην υποβολή της Ηλεκτρονικής Αίτησης μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Υποτροφιών (E-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Πρόγραμμα Εξωτερικού: 210 3713052-54, Πρόγραμμα Εσωτερικού: 210 3713 055 & 210 3713057, Ειδικό Πρόγραμμα Ομίλου: 210 3713 055).


Για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ.

 

Πηγή: onassis.gr

 

Δείτε περισσότερα εκπαιδευτικά νέα: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/ekpaideftika-nea

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.